Menu Sluiten

ROBB staat voor Rechtonder Business Bubble. Die bubble waar je samen met andere ondernemers in zit. Zo organiseer ik een bubble om te netwerken met allemaal ondernemers die hun connecties willen uitbreiden, hun klantenkring willen laten groeien en het fijn vinden om met gelijkgestemden in gesprek te gaan.

Waarom netwerken?

Netwerken is de ideale manier om andere ondernemers te ontmoeten, maar ook om je bestaande relaties te onderhouden. Netwerken draait niet alleen om het verkopen van producten of diensten. Het is ook investeren in waardevolle relaties met andere mensen die je kunnen helpen bij het groeien en ontwikkelen van je onderneming. Door regelmatig te netwerken vergroot jij je vijver met relaties, die ook weer relaties hebben. Het gevolg is dat jij bekender wordt, je bedrijf bekender wordt, bij potentiële klanten en die potentiële klanten kunnen jou weer aanbevelen in hun eigen netwerk.

Spannend? Het valt eigenlijk best mee. We zijn van de Nederlandse afdeling, we zijn van de, ‘doe maar gewoon’. Want juist door jezelf te zijn, praat jij met passie en trek je de klanten aan die bij jou passen. Die perfecte pitch, die komt vanzelf als jij over je onderneming praat.

Zie ik je bij de volgende netwerkbijeenkomst?

ROBB Online Netwerkbijeenkomst.

De eerstvolgende online netwerkbijeenkomst is op:

  • 8 december

En in 2024 op de volgende data:

  • 12 januari
  • 9 februari
  • 8 maart
  • 5 april
  • 3 mei

De netwerkbijeenkomst vindt online plaats via Zoom en start om 9.30 uur. De netwerkbijeenkomst duurt maximaal tot ongeveer 11.00 uur. Een ticket kun je aanschaffen (€5,- ex btw.) via de onderstaande link. Ben jij erbij?

Wat kun je verwachten? Een heleboel gezelligheid, echt de tijd om andere ondernemers te leren kennen, leuke vragen ter ondersteuning.

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de business babbels, dan houd ik je op de hoogte.