Menu Sluiten

ROBB staat voor Rechtonder Business Bubbles. Als ondernemer doe je veel dingen alleen en het is juist fijn als je af en toe eens kunt overleggen met andere ondernemers. Daarom ga ik naast mijn werk als jurist ook de Business Bubbles organiseren, oftewel online netwerkbijeenkomsten en wekelijkse groepsbubbles.

ROBB Online Netwerkbijeenkomst.

De eerstvolgende online netwerkbijeenkomst is op:

  • 8 juni

De netwerkbijeenkomst vindt online plaats via Zoom op donderdagmiddag om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 tot 2.5 uur. De eerste keer €5,00 p.p. omdat de techniek wellicht nog niet helemaal soepeltjes verloopt (mij kennende). Ben jij erbij?

Wat kun je verwachten? Een expert die zijn/haar kennis gaat delen. Daarnaast heel veel netwerken met andere ondernemers in groepen.

RO Business Bubble groepen.

De Business Bubble groepen bestaan uit een kleine groep ondernemers die wekelijks online bij elkaar komen, ik noem ze Bubblelaars. Wat heb je nou aan zo’n Business Bubble? In de Business Bubble zit je met gelijkgestemde ondernemers die allemaal willen groeien. Zij lopen vaak ook tegen dezelfde soort vragen aan als jij. Een Bubble waarin je wordt gestimuleerd, uitgedaagd en na gaat denken over je tijd, strategie en accountable wordt gehouden. Eigenlijk al die zaken waar je als ondernemer tegen aan kunt lopen.

De Business Bubble is voor ondernemers die zichzelf willen uitdagen, mee willen denken met elkaar en super gemotiveerd zijn om stappen te maken en te groeien met hun business. Een ander voordeel van de Business Bubble is dat je gelijk een jurist bij de hand hebt waar je vragen aan kunt stellen.

De Business Bubble wordt door mij, Alexandra, begeleidt. Ik ben niet altijd jurist geweest, ik heb veel en brede interesses, als ook verschillende werkzaamheden gedaan. Ook ben ik meerdere keren hobbels (soms zelfs behoorlijke heuvels) in het leven tegengekomen. Ik heb daardoor een brede kennis en veel ervaringen opgedaan. Die ik allemaal ga inzetten om jou en de andere Bubblelaars te ondersteunen.

De Business Bubble bestaat uit maximaal 6 ondernemers (per groep) die zich willen blijven ontwikkelen. Ik ben een Bubblelaar. Een Bubblelaar is een ondernemer die zich wil blijven ontwikkelen, zijn bedrijf wil zien groeien en bereid is hier in te investeren. Zowel in zichzelf als in zijn onderneming. Wordt jij ook een Bubblelaar?

De Business Bubble is nog in ontwikkeling. Wil je op de hoogte worden gehouden?

Laat dit dan weten via het contactformulier, vergeet niet te vermelden bij vraag dat het gaat om ‘info Business Bubble groep’, dan weet ik voldoende en hou ik je op de hoogte.