Menu Sluiten

Klant reviews

Twijfel je nog? Lees dan hier wat andere klanten over mij zeggen. Er worden alleen recensies geplaatst van personen (ondernemingen) waarvoor Rechtonder werkzaamheden heeft uitgevoerd.

Ik had contact opgenomen met Alexandra om een overeenkomst van opdracht en algemene voorwaarden te laten opstellen. Het fijne aan Alexandra is dat ze recht door zee is, ze zegt het zoals het is. Alexandra is een vriendelijke vrouw met verstand van zaken. Ze laat je nadenken hoe je een en ander op papier wil hebben en geeft je duidelijke uitleg en advies. Ik heb het als een fijne samenwerking ervaren!

Linda – LinAssist

Ik wilde graag algemene voorwaarden laten opstellen en had daarom contact opgenomen met Alexandra. Het fijne aan de samenwerking met Alexandra is dat ze heel vriendelijk is, duidelijk communiceert en er altijd de mogelijkheid is om vragen te stellen. Ze is heel toegankelijk en luistert goed naar waar jij behoefte aan hebt. Ze kijkt dan naar wat nodig is in je document en overlegd wat er geplaatst wordt zodat het echt bij je past. Alexandra denkt steeds met je mee, ook over andere documenten die je nog niet hebt en wel nodig hebt.

Ruth-Christine – Ruth Christine VA

We zijn een nieuw bedrijf en hadden totaal geen idee wat wij aan juridische stukken nodig hebben. Het fijne aan Alexandra is dat ze echt met je meedenkt en duidelijke en goede adviezen geeft. Alexandra is een no nonsens vrouw die erg toegankelijk is en meedenkt. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking en blij met het eindresultaat.

Bert en Monique – Oudendorp Totaal Afbouw B.V.

Ik heb een bedrijf in Suriname en werk met Nederlandse klanten. Ik vroeg me af of mijn bedrijf in Suriname ook aan de privacy wetgeving van Nederland zou moeten voldoen. Alexandra legt alles heel laagdrempelig uit, voor een leek zoals ik, helder en duidelijk. Het fijne aan Alexandra is dat het voelt alsof je gezellig een kop koffie drinkt en toch zit je met een jurist aan tafel, heel prettig. Het geeft mij ontzettend veel rust om te weten dat mijn zaken nu zijn geregeld.

Anne-Marie – Quality Care Thuiszorg

Ik wilde met teams gaan werken en een overeenkomst van opdracht laten opstellen. Ook bleek dat mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring wel aan vernieuwing toe waren. Alexandra denkt goed mee met het opstellen van de documenten. Ze zet alles op een duidelijke manier in de documenten, zodat het voor iedereen te lezen is en mensen snappen wat er in staat. Ze reageert snel op e-mails, geeft duidelijk uitleg wat zij doet en wat zij van jou verwacht. Daarnaast werkt ze snel en levert goed resultaat.

Jessica – De Podcast Mentor

Ik wilde graag hulp bij het opstellen van de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf. Alexandra neemt alle tijd om een goede inschatting te kunnen maken van de situatie en is heel geduldig met haar uitleg en advies geven. Ik heb de samenwerking met Alexandra als heel prettig ervaren.

Janneke – Sentimentale

Ik had geen idee welke cookies er zijn en hoe je het opschrijft. Alexandra was zeer behulpzaam en de communicatie verliep vlot. Voor al je juridische documenten moet je bij Alexandra van Rechtonder zijn. Zij weet waar ze het over heeft, is behulpzaam, reageert snel en ik vond het een fijne samenwerking.

Selena – Boekhouden is een feestje

De samenwerking met Alexandra verliep vanaf het begin helder en duidelijk. Ze kon op juridisch vlak precies aangeven wat de verbeterpunten waren en welke aanpassingen nodig waren in mijn Algemene voorwaarden en de Overeenkomst van opdracht. Mijn wensen/ aanvullingen heeft Alexandra direct in de nieuwe versies meegenomen. Ik heb heel prettig samengewerkt met Alexandra.

Brigitta – Rozenrood Natuuractiviteiten