Menu Sluiten

Klanten

Twijfel je nog? Lees dan hier wat andere klanten over mij zeggen. Er worden alleen recensies geplaatst van personen (ondernemingen) waarvoor Rechtonder werkzaamheden heeft uitgevoerd.

Ik wilde graag hulp bij het opstellen van de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf. Alexandra neemt alle tijd om een goede inschatting te kunnen maken van de situatie en is heel geduldig met haar uitleg en advies geven. Ik heb de samenwerking met Alexandra als heel prettig ervaren.

Janneke – Sentimentale

Ik had geen idee welke cookies er zijn en hoe je het opschrijft. Alexandra was zeer behulpzaam en de communicatie verliep vlot. Voor al je juridische documenten moet je bij Alexandra van Rechtonder zijn. Zij weet waar ze het over heeft, is behulpzaam, reageert snel en ik vond het een fijne samenwerking.

Selena – Boekhouden is een feestje

De samenwerking met Alexandra verliep vanaf het begin helder en duidelijk. Ze kon op juridisch vlak precies aangeven wat de verbeterpunten waren en welke aanpassingen nodig waren in mijn Algemene voorwaarden en de Overeenkomst van opdracht. Mijn wensen/ aanvullingen heeft Alexandra direct in de nieuwe versies meegenomen. Ik heb heel prettig samengewerkt met Alexandra.

Brigitta – Rozenrood Natuuractiviteiten