Menu Sluiten

Over Rechtonder

Rechtonder staat voor Recht voor de Ondernemer. Met mijn bedrijf Rechtonder wil ik het recht dichterbij je brengen. Het niet als iets moeilijks, ingewikkeld en lastig laten zijn, maar je juist helpen om het in te zetten als een positieve bijdrage voor je onderneming. Ik zeg daarom altijd, ‘juridische documenten zijn als poten onder je tafel, ze geven stabiliteit en maken je bedrijf sterker’. Dat doe ik door documenten voor je op te stellen, maar pas nadat we in gesprek zijn geweest en jij zelf ook ziet wat jou kan helpen je bedrijf solider te maken.

Naast dat ik allerlei juridische diensten verleen, deel ik ook mijn kennis via blogs en socials (zoek op Rechtonder en ja hoor, daar ben ik !). Een juridisch document is in mijn ogen niet een tekst is die je moet hebben voor je onderneming, maar een tekst is die jou helpt om je onderneming sterker neer te zetten.

Wie zit er achter Rechtonder?

Dat ben ik, Alexandra Kuipers. Ik heb jaren als jurist gewerkt in loondienst, met veel plezier. Maar wat mij altijd frustreerde is dat Recht voor zoveel ondernemers zo’n lastig en ingewikkeld verhaal is. Terwijl ik erin geloof dat het Recht van en voor iedereen is. Daarom richt ik mij op zelfstandigen en kleine ondernemingen, die vaak niet over een juridisch team beschikken, maar wel rechten hebben. Door niet alleen te zorgen dat ze over de juiste documenten beschikken, maar ook uitleg te geven. Dat kan zijn over de inhoud, vragen stellen mag altijd, maar zeker ook over de toepassing. Want wat heb je aan een document als je niet weet wat erin staat en waar het voor dient.

Dus heb je een vraag of een document nodig?