Menu Sluiten

Welkom bij Rechtonder

Jouw partner in juridische zekerheid

Twijfel je of je alles wel juist hebt vastgelegd? Of je niets vergeten bent? Maak je geen zorgen meer! Ik ben Alexandra, jouw persoonlijke jurist met meer dan 16 jaar aan juridische ervaring en ik begrijp dat het recht moet werken voor JOU. Daarom introduceer ik met trots het Rechtonder abonnement, speciaal ontworpen om jouw juridische zorgen weg te nemen.

Je bent hier omdat je zoekt naar juridische ondersteuning zonder gedoe. Het Rechtonder abonnement biedt een alles-in-één oplossing voor ondernemers zoals jij. Zeg vaarwel tegen stress, twijfels en kopzorgen, en verwelkom gemoedsrust.

Wat krijg je met het Rechtonder abonnement?

Je krijgt heel veel:

  • Een jurist voor 3 á 4 uur (op jaarbasis) om:
  • je vragen aan te stellen en voor
  • het doorvoeren van kleine wijzigingen in je documenten.
  • Meer juridische ondersteuning nodig? Abonnees betalen €95,- per uur (i.p.v. het normale tarief van €130,- per uur)
  • EXTRA:
  • een uitgebreide bibliotheek:
  • inclusief praktische artikelen en
  • handige sjablonen,
  • helemaal gratis voor abonnees.

Of je nu je algemene voorwaarden wilt aanpassen, meer wilt weten over de bedenktijd bij online producten, of hulp nodig hebt bij overeenkomsten – je krijgt alles in het abonnement Rechtonder.

Stel je bijvoorbeeld voor:

Je wilt je aanbod wijzigen zodat het nog beter past bij je klanten. Om het risico te verkleinen en meningsverschillen te voorkomen wil je voor je nieuwe aanbod wat regels aanpassen in je algemene voorwaarden zodat deze beter aansluiten op je veranderde omstandigheden.

Met het abonnement Rechtonder heb je direct toegang tot een bibliotheek met praktische informatie waar je kunt vinden waar je op moet letten, hoe je veranderingen aanpakt en nog veel meer.

Als je een specifieke vraag hebt over hoe je bijvoorbeeld je algemene voorwaarden kunt aanpassen, kun je direct contact opnemen met mij, Alexandra, via het Rechtonder abonnement. Ik ben jouw persoonlijke adviseur en geef je gericht advies om ervoor te zorgen dat de aangepaste voorwaarden juridisch correct zijn.

Het doorvoeren van kleine wijzigingen in je documenten wordt met het abonnement een vlotte en zorgeloze ervaring, waardoor je bedrijf snel kan inspelen op veranderingen en tegelijkertijd juridisch goed beschermd blijft.

Kortom, het Rechtonder abonnement ondersteunt je niet alleen bij naleving van wetgeving, maar ook bij het proactief aanpassen van je juridische documenten aan de veranderende behoeften van je je onderneming en je klanten.

Sluit nu jouw Rechtonder abonnement af voor slechts €35,- ex. btw per maand in plaats van €55,- ex. btw! Dit aanbod geldt alleen voor 2024!!

WAAROM WACHTEN?

Geef jezelf een juridische voorsprong. Twijfel niet langer en sluit nu jouw juridische jaarabonnement af.

Maak van het nieuwe jaar, jouw jaar van juridische gemoedsrust met Rechtonder!

Vaak gestelde vragen:

Waarom moet ik mijn maandabonnement in één keer voor een heel jaar betalen?

Ondanks dat het een maandabonnement betreft wordt het eerste jaar het volledige jaar in rekening gebracht. Dit is even een praktische oplossing omdat binnen het betaalsysteem waarmee ik werk het abonnement nog niet ontwikkeld is, dat gaat wel komen. Zo gauw deze functie beschikbaar wordt ga ik dit aanpassen en wordt maandelijkse betaling mogelijk.

Waarom kan ik het abonnement niet eerder dan na één jaar opzeggen?

Een juridisch abonnement is niet iets dat je iedere dag gebruikt, dus heb je ook tijd nodig om de onderdelen die erin zitten te kunnen gebruiken. Daarnaast zijn er helaas ook mensen die nadat ze één maand gebruik hebben gemaakt van mijn kennis en vaardigheden daarna gelijk opzeggen en daarmee zou ik mijzelf financieel in de vingers snijden. Daarom zit je minimaal één jaar aan het abonnement vast.

Waarom zit de bibliotheek van het abonnement achter een inlogcode?

Niet alleen de bibliotheek zit achter een inlog, ook is het de snelste en makkelijkste manier om contact met mij op te nemen voor vragen of kleine wijzigingen. Binnen het abonnement kun je zelfs rechtstreeks in mijn agenda tijd inplannen. In de bibliotheek deel ik veel kennis en gratis sjablonen, die ik speciaal beschikbaar heb gemaakt voor mijn leden. Op juridische documenten zit namelijk auteursrecht, maar voor abonnees van Rechtonder zijn de sjablonen vrij te gebruiken.